Om

Om Vi-partiets mål
Vi-partiet mener, at alle menneskers ønsker kan samles i Vi-partiets slogan: Fred, velstand og hygge!

  • Fred – fordi fred er forudsætningen for alt godt, og fordi alle slags krig giver tab.
  • Velstand – fordi velstand er dét fælles projekt, som vi er forenede om, nemlig at skabe en dejlig verden. Velstand er stordriftsfordel og hjælp til dem, der har brug for hjælp.
  • Hygge – fordi hygge er vejen og den lære, som vi skal følge. Hygge er at respektere andre menneskers forskelligheder og at være tolerant, rummelig, gæstfri, opmærksom, overbærende, nysgerrig og interesseret.

Om Vi-partiets motivation
Vi-partiet er motiveret af en bekymring for krig, global opvarmning, døde bier, flydende kontinenter af plastik, selviske menneskers selviske handlinger og for uvidende, korrupte folkevalgte.

Om Vi-partiets strategi
Vi-partiet mener, at vi skal forbedre samfundet ved at styrke vores kompetence som borgere, og Vi-partiets strategi er derfor at undervise og lede vejen.

Vi-partiet er registret som både et politisk parti og som en virksomhed. Vi-partiet er i sin opstartsfase og forventer at følge en standardlivscyklus for organisationer. På nuværende tidspunkt arbejder Vi-partiets virksomhedsdel frem mod at skabe et konkret undervisningsmateriale og partidelen mod at stille op til Folketinget som løsgænger. Skulle Vi-partiet opnå tilslutning som parti og/eller vækst som virksomhed, vil Vi-partiet lave en partiforening, åbne for medlemskab og ansætte kvalificerede medarbejdere.

Om Vi-partiets ideologi
Vi-partiets har en ideologi, dvs. dels en forståelse af forskellige personers, tidsaldres og fællesskabers ideer og deres sammenhænge, og dels en forståelse af, at vores idé om livets muligheder sætter rammerne for den virkelighed, som vi skaber.

Vi-partiets ideologi er en udbygning af Karl Marx’s model for samfundsudvikling og har således fire ideer. Læs venligst mere under fanen Fuldt Pensum.

Om Vi-partiets idé
Vi-partiet kalder sin idé, altså sin forståelse af livet, for viisme eller fællesskabsisme. Vi-partiet tror, at 1) vi selv er guder og skabere af livet, at 2) vi kan klare alt i fællesskab, og at 3) lykken er at prøve. Ideen har bidrag fra den antikke, vestlige filosofi, østens visdom, videnskaben og ledelsesteori, men stærkt står Karl Marx, Kant, Kierkegaard, Sokrates, Platon og Aristoteles. Vi-partiets idé er således blot menneskehedens livsvisdom formuleret i et nutidigt sprog, og Vi-partiet bærer blot “faklen” videre.

Vi-partiets idé er hverken til venstre eller højre, men “oppe”… 

Vi-partiet er oppe!

Vi-partiets undervisning i at skabe dialog bygger på den sokratiske dialog, på Konflikttrappen, Ikkevoldelig Kommunikation, Girafsprog og især på Arthur Schopenhauer. Alle disse bidrag er menneskehedens skat, vores redning og løsningen på alle vores individuelle og fælles kvaler.

Systemisk Ledelse
Vi-partiet bedriver systemisk ledelse, dvs. at Vi-partiet leder samfundet ved uformelt at kommunikere en idé og uddanne sine medmennesker.

Om Vi-partiets stifter
Vi-partiet er stiftet af, alt materiale er skrevet af, alt er betalt af og virksomheden ledes af Thomas Larsen (f. 1965).

https://www.facebook.com/venskaber

Uddannelser: PD i Ledelse (2015), Folkeskolelærer (2003), SSH (1996) plus diverse kortere uddannelser, herunder Musikalsk Samspilsledelse, Zoneterapeut, Gensidig Terapi, Assertiv Kommunikation, Trin for Trin og Girafsprog.

Erhvervserfaringer: Skolelærer i Danmark, Grønland og Indien, social- og sundhedshjælper, selvlært tømrer-murer-maler, sjakbajs, rådhusbetjent, andelsboligforeningsformand, kiksebager, tennisbanefejer, astrolog, rockstjerne, klubmedarbejder, zoneterapeut, moppesvinger, skyller, svajer og avisbud.

Arbejder for tiden som selvstændig havemand og forsøger at løbe Vi-partiet.dk samt diverse projekter i gang.